Duplicator robotic CD/DVD - DEXTERIX

 

Fiabil, Rapid, Accesibil.
 

Noua tehnologie robotica de la Dextimus schimba regula jocului pe piata duplicatoarelor automate CD/DVD. Dexterix este mai fiabil si mai rapid in functionare decat oricare alt duplicator automat de discuri optice insa la jumatate de pret!

 • Actionare robotica a discului. Cea mai fiabila si mai rapida automatizare din industrie.
 • Functionare total independenta, fara conectare la computer.
 • Capacitate: pana la 600 discuri.
 • Copiere date pe disc: cu 8 inscriptoare CD/DVD de ultima generatie.
 • Stocare titluri pe HDD partitionat de 320 GB
 • Duplicatorul functioneaza si in regim manual pentru alte aplicatii: Duplicarea CD-urilor dreptunghiulare (CD businesscard), a mini CD-urilor, mini DVD-urilor sau alte forme de CD atipice.DEXTERIX-8  Duplicator automat cu 8 inscriptoare CD/DVD , capacitate 600 discuri, HDD 320 GB 1495 EURO+TVA 

AVANTAJE TEHNICE:
 • PRIMUL robot de incarcat/descarcat CD-DVD-uri, conceput pentru a automatiza  echipamente manuale de multiplicat discuri optice, indiferent de numarul de unitati.
 • Solutia noastra patentatata de prindere permite operarea rapida si fara erori precum si deplasarea discului pe verticala acoperind o distanta de 80 cm. Dispozitivul de prindere isi ajusteaza flexibil pozitia pe centrul discului si se agata ferm pe dedesubt de acesta, asigurand astfel prinderea unui singur disc. Probleme des intalnite la alte dispozitive de profil, precum nealiniere cap-de-prindere si disc, scaparea discului in timpul transportului sau prinderea a doua discuri sunt complet eliminate.
 • FIABIL. DEXTERIX nu necestita mentenanta si este livrat cu o garantie de 1 an.
 • RAPID. Pe un echipament de multiplicare cu 8 unitati executa un ciclu de incarcare/descarcare in 14 secunde.
 • USOR de UTILIZAT. Prin intermediul unui singur buton este oferit accesul la un meniu intuitiv si simplu.
 • USOR de INSTALAT. Robotul este pur si simplu asezat pe capacul turnului de inscriptoare; acesta insusi asista utilizatorul in procesul de aliniere.
  FLEXIBIL. Utilizatorul poate alege numarul de chioscuri pe care doreste sa le utilizeze (intre 2 si 8), plasate in jurul echipamentului, in functie de necesitatile lucrarii; procedura de pozitionare a chioscului dureaza sub 20 de secunde.
 • INSENSIBIL la FACTORI EXTERNI. Cand dispozitivul este obstructionat, acesta isi va relua activitatea fara eroare de indata ce factorul perturbator inceteaza sa mai existe.
 • SILENTIOS,cu GABARIT REDUS si USOR. Robotul cantareste aproximativ 1 kg.
 • CONSUM REDUS de ENERGIE. Dispozitivul consuma 6w si este alimentat de la o sursa externa de cc la 12-15 V.
   
VIDEO:
 

Inima robotului consta in dispozitivul automat de prindere, primul si singurul de acest tip din domeniu. Acest sistem interactioneaza cu discul fara a avea nevoie de comanda electro-mecanica din exterior. Functionarea independenta a capului de prindere reduce la minim numarul de componente predispuse erorilor, permitand astfel o robotica sigura in functionare si fiabila.
Robotul este rapid, compact, fiabil si usor de instalat si utilizat. Cu doar un singur buton este asigurata interfatarea cu utilizatorul uman.
In ciuda simplitatii aparente, DEXTERIX este un robot complex. Include toate cerintele necesare multiplicarii in mod automat a CD-urilor si DVD-urilor.
DEXTERIX functioneaza intr-o configuratie variabila, folosind un numar minim de 2 chioscuri si putand merge pana la 8. Setarea numarului de chioscuri ramane la latitudinea utilizatorului in functie de cerintele lucrarii curente. In cazul functionarii cu un turn de multiplicare, configuratia de 8 presupune 1 chiosc gol, pentru a pune discurile inscriptionate si 7 chioscuri in care se afla discuri blank.
O metoda simpla si interactiva permite pozitionarea celor 8 chioscuri in locatia corecta in mai putin de 3 minute: robotul plaseaza un indicator de aliniere in locul in care va cauta chioscul, dupa care utilizatorul aseaza un suport aderent pentru chioscuri, peste care va plasa chioscurile.

 

S-ar putea să fii interesat și de discuri printabile: