7 motive pentru care discurile Taiyo Yuden sunt exceptionale

25 ianuarie 2011

7 motive pentru care discurile Taiyo Yuden sunt exceptionale

Când vine vorba de  CD-uri și DVD-uri de calitate, Taiyo Yuden sunt printre cei mai buni în domeniu. Dacă totuși nu ești convins că discurile Taiyo Yuden merită prețul până la ultimul ban, te rog să-ți acorzi un răgaz și să iei în considerare următoarele 7 motive:

7. Experiența în industrie: În octombrie 1988, Taiyo Yuden a fost prima companie care a lansat un CD blank pe piața de larg consum. Cu douăzeci de ani de experiență în medii optice inscriptibile, cei de la Taiyo Yuden au o experiență bogată când vine vorba despre ceea ce merge și ce nu.
 
6. Calitate masurabilă: Reputația Taiyo Yuden pentru calitate este bazată pe performanțele tehnice referitoare la capacitățile de stocare și playback ale discurilor. Discurile Taiyo Yuden CD-R și Taiyo Yuden DVD-R dețin printre cele mai joase valori de jitter [deviații ale unor caracteristici ale pulsurilor de semnal digital de frecvență înaltă] testate vreodată. Când vine vorba despre procent de rateuri, Taiyo Yuden deține recordul greu de bătut în industrie cu un procent de 0,006%.
 
5. Produse optimizate prin Chimie: Ceea ce face CD-urile Taiyo Yuden mai bune decât cele ale competitorilor este compoziția stratului inscripționabil. Stratul de colorant „Super Cianina” este de o reflectivitate ridicată și foarte stabil, două calitați esențiale pentru un disc. Rezultatul este materializat în discuri ce au lizibilitate ridicată pe mai multe tipuri de unități optice.
 
4. Stocarea datelor: Discurile Taiyo Yuden sunt excelente pentru arhivarea informațiilor dumneavoastră critice. Producatorul garantează că un disc cu strat „Super Cianina” stocat în condiții specifice (într-un mediu cu climat controlat și protejat de razele directe ale soarelui) poate să reziste cel putin 70 de ani!
 
3. Gama largă de produse: De la simple CD-uri argintii lucioase la DVD-uri printabile inkjet, Taiyo Yuden oferă discuri de aproape orice tip și cu orice suprafață. Cu o largă varietate de CD-uri și DVD-uri inscripționabile din care să alegi, cu siguranță vei găsi unul care să se potrivească nevoilor tale.
 
2. Print superior cu gama WaterShield: Discurile WaterShield sunt un model special de discuri printabile inkjet disponibile doar la Taiyo Yuden. Acestea conțin un înveliș special ce le conferă un exceptional finisaj glossy, excelent pentru fotografii. Mai mult, discurile WaterShield sunt rezistente la apă, la zgârieturi și la decolorare.
 
1. Cele mai bune discuri la prețul corect: Reprezentăm divizia de medii optice profesionale Taiyo Yuden pe piața românească. Ai acces la prețuri de primă mână - din respect pentru multiplicatorii profesioniști.
 
Daca încă nu ești convins de calitatea discurilor Taiyo Yuden îți recomandăm să le încerci ca să realizezi despre ce este vorba.

Iată aici oferta generoasă de discuri profesionale Taiyo Yuden: http://www.printcd.ro/Taiyo-Yuden---bID1.html