Tehnologia inovatoare LightScribe foloseste o unitate optica si discuri speciale precum si un software dedicat cu ajutorul carora se creeaza imagini "eticheta" ce vor fi arse direct pe CD-uri si DVD-uri.

Alege noua tehnologie oferita de Duplicatoarele Tower Pro CD/DVD Lightscribe

21 noiembrie 2011

Ai o afacere sau lucrezi intr-o corporatie unde fluxul de informatii trebuie transmis cat mai repede?

Noi iti oferim un raspuns la aceasta problema prin duplicatoarele Tower pentru CD si DVD avand noua tehnologie LightScribe si protectie la copiere.

Un asemenea duplicator poate face diferenta in compania ta in ceea ce priveste managementul timpului si managementul logistic
Este un echipament ce se poate adapta la nevoile oricarei companii fiind o unitate standalone fara conectare la computer si foarte usor de utilizat de catre oricine. Un asemenea echipament aduce si un plus de valoare afacerii tale deoarece sistemele Tower Pro sunt de ultima generatie, avand cele mai avansate functii de control al unitatilor de scriere printre care: hard disc partitionat, testare viteza maxima de scriere a discurilor, afisare a timpului de lucru si a numarului de copii efectuate, posibilitate ulterioara de upgrade la varianta cu inscriptoare Blu-ray.

Pentru ca o afacere sau o companie sa aiba succes, printre altele este nevoie de o viziune creativa dar si inovativa. Tocmai de aceea PrintCD iti propune o serie de echipamente cu care sa inregistrezi o rata mare de succes. Tehnologia inovatoare LightScribe foloseste o unitate optica si discuri speciale precum si un software dedicat cu ajutorul carora se creeaza imagini "eticheta" ce vor fi arse direct pe CD-uri si DVD-uri. Un mare avantaj al acestei tehnologii este inscriptionarea imaginilor prin laser, astfel ca nu exista riscul de patare, sugativare sau ‘decojire’ a etichetei. Totodata aceasta tehnologie iti permite sa fii creativ si sa iti personalizezi discurile cu ajutorul oricaror imagini, texte, sabloane etc.


Cel de-al doilea echipament din gama Tower Pro, duplicatorul Tower Total Pro iti ofera in plus protectie la copiere, USB Copy Connect, Load and Copy, partitionare continua a HDD, Buffer de memorie de 256 MB si upgrade de firmware a unitatilor optice. Tower Total Pro DVD/CD/BD este primul duplicator autonom ce poate oferi protectie la copiere pentru formatele DVD video. 

Diferentiaza-ti si asigura-ti afacerea prin protectia la copiere si vei avea doar de castigat, atat la nivel financiar cat si la nivel de imagine prin folosirea unui software legal de copiere a informatiilor.
Software-ul unic de protectie la copiere CPS incorporează o criptare de protectie la copiere în orice tip de master Video DVD, prin intermediul PC-ului care ulterior transmite informatia finala la duplicator, prin conexiunea Copy Connect, pentru a se realiza atatea reproduceri protejate la copiere cate are nevoie utilizatorul.

Investeste in afacerea ta si scade cheltuielile cu duplicatoarele Tower Pro CD/DVD Lightscribe si vei avea un succes garantat. Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne contactezi la contact@printcd.ro