Cea mai bună alegere pentru personalizarea CD-urilor şi DVD-urilor

09 august 2011

De acum ai o alternativă: producătorul de Cd-uri şi Dvd-uri Falcon Media Pro care se diferenţiază prin performanţă fără a face niciun compromis.

Este gama ideală de discuri pentru cei care folosesc echipamente robotice de imprimare şi duplicare deoarece discurile nu se lipesc între ele electrostatic, nici înainte nici după print dar şi pentru cei care doresc să-şi personalizeze grafic cd-urile sau dvd-urile.

Avantajele oferite de Falcon Media Pro sunt următoarele:

  • discurile sunt fabricate cu materiale şi tehnologii japoneze
  • discurile sunt compatibile cu toate echipamentele de înregistrare şi redare
  • longevitatea stocării datelor pe disc este mare, net superioară discurilor comune
  • suprafaţa de înregistrare date are acoperire metalizată
  • imprimare uniformă până aproape de centru, fără nuanţe străvezii
  • calitate “professional grade” solicitată de duplicatori
  • cd-urile au cod media licenţiate de TDK
  • rata de erori la scrierea datelor este foarte mică

Îţi propunem următoarele produse din gama Falcon Media Pro: DVD-R 16X alb LUCIOS printabil inkjet, DVD-16X SMART GUARD - alb LUCIOS printabil inkjet rezistent la apă şi CD-R 52X alb LUCIOS printabil inkjet. Cele două DVD-uri sunt full printabile, între diametrele 23 şi 118 mm având un strat printabil alb lucios inkjet cu acoperire maximă, pentru policromii de calitate. Diferenţa dintre cele două dvd-uri este rezistenţa la apă a dvd-ului SmartGuard şi că oferă o calitate excelentă a culorilor, inclusiv tonurilor închise. CD-ul are un strat printabil alb lucios inkjet cu acoperire maximă, pentru policromii de calitate si este cea mai bună alegere din punct de vedere al raportului calitate-preţ. Dar ceea ce au în comun toate cele 3 discuri optice, este suprafaţa printabilă ce permite imprimarea de culori vibrante şi texte clare. Astfel că, dacă doreşti să-ţi personalizezi CD-ul sau DVD-ul cu imaginile sau citatele tale preferate, cea mai bună alegere este gama Falcon Media Pro.

CD-urile şi DVD-urile Falcon inkjet lucioase reprezintă cea mai nouă tehnologie din industrie, special dezvoltată pentru profesioniştii care caută calitatea “Glossy-photo” cu gradul AAA-professional, la un preț avantajos. Noi vă oferim imprimare lucioasă la calitate fotografică pentru a da valoare muncii tale. Puteţi face acum o comandă online, mai multe informaţii găsind pe pagina producătorului: http://printcd.ro/Falcon--bID14.html.