Tower 7 CD/DVD
Cu un turn cu 7 inscriptoare ai putea face 10 sesiuni de multiplicare a câte 7 DVD-uri full de 4,7 GB -  adică un total teoretic de 70 DVD-uri pe oră.

Același operator ar produce numai 30 de DVD-uri pe oră cu un turn de 3 inscriptoare.

Rezultă la Duplicatorul de 7 inscriptoare o creștere cu 130% a producției pentru doar o creștere de preț cu 25 %

Cum alegi un Tower CD/DVD

20 ianuarie 2011

Există o regulă de aur pentru obținerea rezultatelor adevărate: lucrează mai inteligent, nu mai greu. Regula se aplică perfect și în cazul alegerii unui Duplicator CD/DVD.
Nu contează ce afacere ai ci doar să alegi potrivit nevoilor tale.

Un birou mic ar avea nevoie de câteva zeci de discuri pe lună, în timp ce un departament de marketing al unei organizații mari ar trebui să multiplice câteva sute de CD-uri sau DVD-uri pe săptămână.

Oricare ar fi situația ta, poți accepta că a cumpăra ieftin nu e intotdeauna cea mai bună opțiune. Alocă, te rog, doar un minut pentru o demonstrație simplă.

Există un termen pe care economiștii îl numesc cost marginal. Comparând două capacități diferite de producție: un Tower cu 3 unități DVD și un Tower cu 7 unități DVD costul marginal este de fapt diferența de preț plătită pentru echipamentul mai performant. Prețul unui duplicator Tower Pro 3 DVD este de 442 EUR + TVA iar al unui Tower Pro 7 DVD este de 553 EUR + TVA. Rezulta un cost marginal de numai 111 EUR.

Căutăm mereu prețuri mici fără să luăm în calcul productivitatea. Dar prețul unei alegeri incorecte este mult mai mare.

Care dintre cele două turnuri este cea mai bună afacere? Achiziționarea a două tunuri DVD cu 3 inscriptoare ar costa 884 EUR + TVA și obțin doar 6 inscriptoare în total. Pe de altă parte turnul mai mare costă 553 Euro + TVA și oferă 7 unități de scriere.

În acest caz poți obține productivitate mai mare mergând pe turnul de 7 unități DVD. Folosind sisteme Tower mai mari multiplici mai multe CD-uri sau DVD-uri în același timp. Asta înseamnă să lucrezi mai inteligent, nu mai greu.

Costul marginal crește ușor la Duplicatoarele cu 8, 9, 10 si 11 unitați, insă productivitatea crește și ea pe masură.

Alege un Tower cu cel puțin 7 inscriptoare pentru a-ți salva timpul. De neprețuit in vremurile noastre.