Cum poate să te ajute un Duplicator CD/DVD ?

06 februarie 2011

Cum poate să te ajute un Duplicator CD/DVD ?

Dacă la firma ta sau la locul tău de muncă nu ai încă un Duplicator CD/DVD, te-ai putea întreba dacă nu cumva îți trebuie unul. Deși poate părea un echipament specializat, un duplicator este de fapt mai util decât crezi.

Seria de Duplicatoare Tower Pro DVD de la PrintCD se poate adapta la nevoile oricărui tip de afacere. Sunt unități standalone, care nu au nevoie sa fie conectate la computer. Acest lucru este foarte important deoarece nu se pune problema unei integrări sau a unei compatibilități cu alte echipamente existente. Atâta timp cât aveți un mic spațiu pe masă și o priză de alimentare el va lucra.

Un Tower DVD poate lua un master CD sau DVD și să facă rapid unsprezece copii în doar câteva minute. E mult mai rapid decât să încerci să arzi discuri unul câte unul pe un desktop sau un laptop.

Dacă ești nedumerit de modul de funcționare a duplicatorului, te rog să nu mai fii! Pur și simplu pui discul master în unitatea de sus și copiezi cu cele de jos. Aaa... dacă uiți să apeși ENTER, pornește singur după o vreme. Când totul e gata discurile sunt ejectate automat. Mai simplu nu există.

Deci, cum poate un Duplicator CD/DVD să ajute compania ta?  Ei bine, totul depinde cu ce tip de afacere te ocupi. De exemplu, o firmă de avocatură sau consultanță ar putea folosi un Tower DVD pentru a face copii de rezervă ale documentelor și informațiilor client. Clinicile medicale, cabinetele și chiar medicii independenți ar putea folosi un duplicator pentru copiile informațiilor medicale ale pacienților, imagini medicale, radiografii format digital, dosar medical.

O agenție imobiliară sau dezvoltator imobiliar ar putea distribui ofertele de imobile cu fotografii pe CD sau DVD. Un importator de flori din Olanda distribuie către florăriile partenere catalogul de flori în fiecare sezon. Un instructor de parapantism face o promovare locală folosind un DVD cu filmul unui superb zbor demonstrativ. Un studio de dans latino folosește un duplicator CD/DVD pentru a copia discuri cu lecții de dans pentru fiecare cursant. Agenții de vânzări lasă la fiecare client câte un CD carte de vizită.

Nu vorbim aici de birourile de marketing ale marilor companii, agenții de publicitate, centre de arhivare, studiouri audio-video, instituții de învățământ sau cultură. Aceastea au deja un Duplicator de discuri optice in folosință.

Ce zici de o nouă abordare în promovarea produselor tale? Cât ai cheltuit până acum pe publicitate ? Ai calculat acel indicator ROI ? Trebuie să știi că un CD este mai ieftin decăt orice pliant tipărit și, uneori chiar mai ieftin decât un fluturaș. Și numai dacă te gândești câtă informație poți să pui pe cei 700 MB ai unui simplu CD...

Să continuăm: un Tower DVD ar fi de neprețuit pentru o agenție de turism. Imaginează-ți că fiecare potențial client ar putea primi un CD cu fotografii ale obiectivului turistic, oferte in format PDF sau chiar filme de prezentare.
Un hotel distribuie clienților la plecare (după Revelion), oferta de vară cu piscina în aer liber. O pensiune turistică îți oferă câteva CD-uri la plecare, mizând pe tine că le vei da și prietenilor tăi. Un CD de prezentare cu o distracție paintball pe cinste te-a făcut să joci paintball! Ți s-a întâmplat, desigur, ca la sfărșitul unui curs să primești rezumatul pe CD. Un cult religios își răspândește mesajul folosind discuri cu predici. Mai nou, cineva a primit un bilet de intrare la un stand-up comedy sub forma unui CD dreptunghiular.
Apropo de CD dreptunghiular, a început să fie folosit ca și etichetă la haine de lux, conținând informații despre intreținerea și curățarea produsului.

Și am mai putea da nenumărate exemple. Aproape orice tip de afacere ar putea beneficia mai mult sau mai puțin de pe urma unui instrument de lucru ce devine din ce in ce mai comun: Duplicatorul CD/DVD. Deoarece acestea pot să facă copii CD/DVD în volume mari într-un interval scurt de timp, utilizările potențiale sunt aproape nelimitate. Ia în considerare un Tower CD/DVD nu ca pe o cheltuială ci ca pe o investiție în afacerea ta.

Recuperează-ți pierderile de timp de până acum economisindu-l pe cel viitor.

Vezi aici prezentarea seriei de Duplicatoare Pro DVD: http://printcd.ro/Tower-CDDVDBluray/Duplicatoare-manuale-Tower-CDDVDBD--cID16--pID36.html