De ce sa alegi un Disc Publisher?

20 februarie 2012

Alege un Disc Publisher pentru o experienta personala inedita cu rezultate eficiente si de calitate!

Fie ca lucrezi intr-o firma mica sau intr-o corporatie, fie ca faci parte dintr-o echipa de productie ce se ocupa de reclame, filme, video-uri sau filmari pentru diverse evenimente, inevitabil depinzi de mediile de stocare pentru toate materialele create. Departamentul de imagine sau operatorul de imagine lucreaza cu o gama larga de echipamente video, insa trebuie sa se ocupe atat de editarea imaginilor dar si sa fie la curent cu noile tendinte si evolutii tehnologice.

De regula datele si materialele pentru diverse proiecte trebuie stocate cat mai repede si intr-un mod cat mai eficient pe medii de stocare specifice. Daca este vorba despre o productie de mari dimensiuni, companiile mici si mari isi externalizeaza productia de discuri catre firme de productie si copiere de discuri. Insa aceste companii de productie, de cele mai multe ori nu accepta tiraje mici ci doar foarte mari iar de multe ori nu pot livra in timp util cantitatile promise. Astfel ca, o solutie perfecta pentru aceste impendimente o reprezinta echipamentul Disc Publisher, un echipament usor de folosit si util ce va ofera posibilitatea de a scrie si de a printa discuri atat acasa cat si la birou.

Disc Publisher-ele de la Primera Technology iti elimina dependenta de alte companii dar si de nevoia de a scrie discuri unul cate unul si de a aplica apoi manual o eticheta fiecarui disc in parte. Cu un sistem integrat de recordere de mare viteza, cu un sistem direct de printare pe discuri si cu o aparatura robotica de mare viteza, Publisher-ele de la Primera automatizeaza procesul de producere a CD-urilor, DVD-urilor si a Blu-Ray discurilor pentru cantitatea exacta dorita si exact atunci cand ai nevoie.

Seria DP-4100 este cea mai noua serie Disc Publisher ce ofera cea mai rapida printare de discuri din clasa ei. Printeaza full-color si are o acoperire de 100% a discurilor in doar 6 secunde pentru fiecare. Costurile productiei per disc este intotdeauna un aspect important pentru operatorii de imagine, de aceea seria DP-1400 reprezinta prima solutie pentru un cost eficient, incorporand cartuse de cerneala separate pentru Cyan, Magenta, Galben si Negru. Cu aceasta functie veti economisi bani pentru fiecare disc imprimat pentru ca doar culoarea care necesita completarea nevoilor imprimarii va fi schimbata. Aceasta functie se aplica in special pentru printarea layouturilor care folosesc mai multe culori.

Pe scurt, avantajele duplicatoarele sunt:

• Printeaza un disc in 6 secunde* la 100% acoperire, cu o incredibila calitate a printului de 4800 dpi
• Cartuse individuale de cerneala CMYK, economisesti bani cu fiecare disc imprimat
• Robotica extrem de rapida, de fapt, cu 300% mai rapida decat modelele anterioare
• Noua interfata e SATA pentru optiunea cu inscriptoare Blu-ray ce ofera viteza reala 12x la copierea Blu-ray