Dexterix - Cel mai rapid si fiabil Duplicator automat de CD-uri si DVD-uri cu 8 inscriptoare

06 iunie 2011

Noua tehnologie robotica de la Dextimus schimba jocul pe piata duplicatoarelor automate CD/DVD
 

Cluj-Napoca, Cluj, RO (6 Iunie 2011) – GSR GRUP SRL, în colaborare cu Dextimus - USA, dezvoltator de robotica specifica pentru duplicatoare de discuri optice, anunță astăzi noul Duplicator robotic DEXTERIX cu 8 unitati de ardere CD/DVD.

Inima robotului consta in dispozitivul automat de prindere, primul si singurul de acest tip din domeniu. Acest sistem patentat interactioneaza cu discul fara a avea nevoie de comanda electro-mecanica din exterior. Functionarea independenta a capului de prindere reduce la minim numarul de componente predispuse erorilor, permitand astfel o robotica ultrasimpla si fiabila.

„Dexterix este mai fiabil si mai rapid in functionare decat oricare alt duplicator automat de discuri optice insa la jumatate de pret!” declara Adrian Curic, manager GSR GRUP. „Noua tehnologie robotica de la Dextimus schimba jocul pe piata duplicatoarelor automate CD/DVD”

Dexterix este un sistem automat standalone (fara conectare la computer), cu o capacitate maxima de 600 discuri,cu un controller Wytron, hard disc de minim 320 GB si 8 inscriptoare CD/DVD de ultima generatie.

Mari avantaje:
  •  PRIMUL robot de incarcat/descarcat CD-DVD-uri, conceput pentru a automatiza echipamente manuale de multiplicat discuri optice, indiferent de numarul de unitati.
  • FIABIL. DEXTERIX nu necestita mentenanta si este livrat cu o garantie de 1 an.
  • RAPID. Pe un echipament de multiplicare cu 8 unitati executa un ciclu de incarcare/descarcare in 14 secunde.
  • USOR de UTILIZAT. Prin intermediul unui singur buton este oferit accesul la un meniu intuitiv si simplu.
  • USOR de INSTALAT. Robotul este pur si simplu asezat pe capacul turnului/computerului; acesta insusi asista utilizatorul in procesul de aliniere.
  • FLEXIBIL. Utilizatorul poate alege numarul de chioscuri pe care doreste sa le utilizeze (intre 2 si 8), plasate in jurul echipamentului, in functie de necesitatile lucrarii; procedura de pozitionare a chioscului dureaza sub 20 de secunde.
  • INSENSIBIL la FACTORI EXTERNI. Cand dispozitivul este obstructionat, acesta isi va relua activitatea fara eroare de indata ce factorul perturbator inceteaza sa mai existe.
  • SILENTIOS,cu GABARIT REDUS si USOR. Robotul cantareste aproximativ 1 kg.
  • CONSUM REDUS de ENERGIE. Dispozitivul consuma 6w si este alimentat de la o sursa externa de cc la 12-15 V.

Sistemul DEXTERIX este disponibil pe baza de comanda la GSR GRUP SRL la un pret special de 1795 EURO + TVA