Discurile MaxTec sunt fabricate de Falcon Media International, producator de renume mondial, specializat pe discuri optice pentru duplicatorii profesionisti. 

Discurile MaxTec - calitate garantata

28 octombrie 2011

Asa cum in viata de zi cu zi folosim cele mai bune produse avand in vedere raportul calitate – pret, asa ar trebui sa se intample si in viata profesionala.

PrintCD nu face rabat la calitate astfel ca va propunem sa adaugati un plus de valoare muncii dvs si sa aveti siguranta unei garantii pentru rezultatul final.

Cd-urile si dvd-urile MaxTec sunt cele mai potrivite discuri pentru a va satisface cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Fie ca le folositi in scopuri personale, fie ca le folositi pentru profesia dvs, aceste discuri isi indeplinesc cu success functiile si pot adauga un adaos de valoare muncii dvs. Discurile MaxTec sunt fabricate de Falcon Media International, producator de renume mondial, specializat pe discuri optice pentru duplicatorii profesionisti. Aceste discuri fac parte din clasa A-Premium Grade a discurilor optice si ofera posibilitatea imprimarii mate, la o calitate fotografica.

Gama MaxTec cuprine CD-R 52X la 700 MB si DVD-R 16X la 4.7 GB, avand o suprafata printabila inkjet alba mata. Discul este printabil pe toata suprafata, intre diametrele 23 mm si 118 mm si permite imprimarea de culori vibrante si texte clare. Nu veti intalni probleme in comparatie cu discurile normale, deoarece cerneala nu suge, nu apar pete, iar discurile nu se lipesc intre ele inainte sau dupa print. Dupa imprimare insa, puteti folosi un spray lac de protectie din gama PrintCD, special conceput pentru protectia printurilor inkjet. Discurile printabile MaxTec au o acoperire metalizata pe suprafata de inregistrare date pana aproape de gaura centrala. Acest lucru elimina aspectul de transparenta care apare de obicei la discurile printabile comune. Astfel, imprimarea este uniforma, fara nuante “stravezii”.

De acum incolo nu mai trebuie sa folositi alibiul accesibilitatii, deoarece cu discurile MaxTec aveti in acelasi timp, calitate garantata si un pret accesibil cu un raport calitate-pret indiscutabil. Iar daca doriti sa le folositi in scopuri profesionale, trebuie sa aflati ca acestea au o compatibilitate excelenta cu sistemele robotice de duplicare CD/DVD si sistemele de tipul disc publisher.

Rabatul la calitate este un pas inapoi in afacerea si viata dvs, asa ca nu ezitati si incercati discurile Maxtec. Pentru mai multe informatii si comenzi, ne puteti contacta la adresa contact@printcd.ro