Efectul de `retro` este dat de reproducerea fidela a canelurilor, intocmai ca la un disc de vinyl original.

Acum ai posibilitatea de a-ti evidentia brandul/proiectul prin orice produs si prin orice canal de comunicare. Trebuie doar sa profiti de mijloacele care iti sunt puse la dispozitie. Deci fii creativ si comanda-ti acum un set de Vinyl CD-uri personalizate.

Fii Retro cu un Vinyl CD

13 septembrie 2011

PrintCD vine cu o alternativa la CD-urile clasice si destul de monotone. 

Vinyl CD-ul este un CD standard de 120 mm, insa are un aspect ce imita perfect clasicul disc de vinyl. Este solutia perfecta pentru a anima atmosfera de la birou, pentru a personaliza un anumit proiect sau pur si simplu un mod inedit pentru stocarea datele pe un disc optic. Serviciile PrintCD includ personalizarea digitala in policromie a zonei cuprinse intre diametrele 62 mm si 23 mm si copierea datelor pe disc prin ardere. 

Cine mai poate spune acum ca vinylul a disparut? Tehnologia moderna ne permite sa ne bucuram de trecut prin prismele prezentului si astfel sa ne satisfacem melancolia vechilor vinyluri prin noile Vinyl CD-uri.
Acest tip de cd-uri este fabricat din plastic negru pigmentat in masa si se poate arde si citi cu orice unitate CD burner sau CD reader obsinuita. Astfel, oricine poate avea o colectie de Vinyl Cd-uri personalizate pentru propria afacere sau propriul proiect. Un astfel de produs ofera autenticitate proiectului tau si ii evidentiaza latura creativa si ludica atat de necesara intr-un mediu saturat de imagini care nu mai aduce nimic inovativ.

Noi va oferim manopera completa si servicii ireprosabile pentru doar 30 de bani in plus, comparativ cu discurile clasice. Astfel ai acces la un nou nivel de servicii cu mai putini bani dar cu un plus de valoare. Pentru a va convinge de acest fapt accesati urmatorul link pentru a afla mai multe detalii despre cum sa efectuati o comanda http://printcd.ro/Aplicatii/Atatdesimplu.html