In toamna asta ne vedem la targul Print&Sign!

20 septembrie 2011

PrintCD va fi si anul acesta prezent la targul dedicat productiei publicitare, Print&Sign ce va avea loc intre 21 si 24 Septembrie, la Romaero-Baneasa, Bucuresti.


Print&Sign este o expozitie dedicata industriei poligrafice si productiei publicitare ce se organizeaza incepand cu 2009 si se desfasoara o data la doi ani. Este cea mai mare expozitie dedicata acestor domenii la care participa peste 200 de expozanti si 5000 de vizitatori avizati. Se organizeaza seminarii tehnice si de actualitate si veti avea ocazia sa intalniti reprezentanti ai companiilor, atat din Romania cat si din Germania, Polonia, Italia, Spania, Cehia, Turcia si Grecia.

Expozitia are 3 tematici: Digital, Offset si Flexo, iar PrintCD face parte din categoria Digital si putem fi vizitati la standul 64.bis. Suntem bucurosi ca luam parte la un asemenea eveniment important si ca vom avea ocazia sa ne intalnim cu clientii si colaboratorii nostri.

La standul PrintCD va vom prezenta urmatoarele echipamente de multiplicare: Noul Duplicator Tower Total Pro, Disc Publisher 4102 si Duplicatorul Dexterix. Pe langa acestea va vom prezenta noile CD-uri si DVD-uri Falcon si MaxTec si CD-ul Vinyl.

Pentru a putea participa la targ aveti nevoie de o invitatie gratuita pe care o puteti obtine online, completand acest formular.

Va asteptam!