seria Disc Publisher 41xx
Disc Publisher CMYK
imprimare disc publisher

Unitătile din seria DP-4100 pot fi comandate și în varianta cu inscriptoare optice Blu-Ray de ultimă generație. Cu ajutorul acestor unităti, vei putea să înregistrezi video la calitate HD precum și date, poze, etc. Atât modelele de 25 Gb cât și cele de 50Gb sunt suportate.


 
 

În domenii precum imagistica medicală sau video/audio-la-cerere este imperativă existența unui sistem de evacuare a discurilor prin fața unității. La seria DP-4100 această caracteristică este încorporată și 100% automatizată. Pe unele unitati ale competitorilor, trebuie să deschizi manual un sertar sau o ușiță de fiecare dată, lucru destul de deranjant, mai ales dacă faci asta pe tot parcursul zilei. Este inclus kit-ul chioșc pentru evacuarea prin față a discurilor. Acest dispozitiv chioșc permite și mărirea capacității la 100 bucăți.
 

Ma mult despre Disc Publisher 4100

31 ianuarie 2011

Seria Disc Publisher 4100 - Cele mai rapide sisteme publisher de discuri optice din lume.

Viteza de imprimare și robotică uimitoare.

Seria DP-4100 oferă cele mai rapide imprimante și multiplicatoare desktop de discuri din lume, la ora actuală. Cu un timp de imprimare de doar 6 secunde la calitate ce tinde spre perfecțiune, calculat pentru un disc 100% acoperit cu cerneală, vei fi uimit de cât de repede vor fi executate comenzile. De fapt, seria DP-4100 este de până la 20 de ori mai rapidă decât competiția, la calitate asemănătoare, fiind în prezent cele mai rapide sisteme disc publisher din lume. De asemenea robotica de manevrare a discurilor a fost și ea imbunatațită pentru viteză. Un sistem pe curea de transmisie solid și fiabil este utilizat pentru a livra o robotică cu 300% mai rapidă decat modelele anterioare. Sistemul bazat pe curea de transmisie oferă de asemenea, o operare mai precisă și mai silentioasă a ansamblului.

Cartușe separate pentru un preț redus al imprimării per disc

Seria DP4100 este primul model de imprimantă de la Primera ce oferă cartușe separate pentru Cyan, Magenta, Yellow, Black. Acest fapt îți oferă posibilitatea să înlocuiești doar cartușele consumate, economisind bani la fiecare disc imprimat. Acest fapt este cu atât mai adevarat cu cât sunt folosite imagini în care predomină o culoare în detrimentul altora.

Imprimare la calitate profesională

Imprimanta de înaltă rezoluție încorporată este concepută de Lexmark, un lider mondial in industria imprimantelor. Cu o calitate de pană la 4800 dpi, aceasta oferă cea mai înaltă rezoluție de imprimare disponibilă pe piața multiplicatoarelor de discuri.

Combină această imprimare la rezoluție ultra înaltă cu mediile printabile Watershield de la Taiyo Yuden și vei obține discurile de cea mai profesională imagine și calitate. Stratul WaterShield al discurilor Taiyo Yuden este ultrarezistent la apă, zgârieturi și pete. Acestea au de asemnea un aspect glossy extraordinar, cum nu ai mai văzut până acum.

Alege un Disc Publisher care ți se potriveste:

Avand posibilitatea de a alege din 3 modele, practic găsești varianta potrivită pentru aproape orice nevoie de multiplicare și imprimare CD-uri, DVD-uri și Blu-ray.
  • Disc Publisher 4100: capacitate 100 de discuri; numai funcția de imprimare, fără unități optice, perfect pentru uzul alaturi duplicatoare Tower standalone
  • Disc Publisher 4101: capacitate de 100 de discuri; funcția de imprimare + funcția de ardere discuri cu 1 inscriptor.
  • Disc Publisher 4102: capacitate de 100 de discuri; funcția de imprimare + funcția de ardere discuri cu 2 inscriptoare.
     

Cea mai iluminantă caracteristică

Led-ul albastru încorporat nu doar îți oferă posibilitatea de a observa ce se petrece în interior, dar este și un indicator de stare, pulsând atunci când consumabilele sunt la nivel scăzut, sau când apare vreo eroare. Vei ști permanent ce se întâmplă, fie că unitatea este alături de tine, fie că se află la celălalt capăt al încăperii.

Pur și simplu cel mai bun

Cu o productie extrem de rapidă, calitate de print superioară, software aditional valoros, cu un cost redus de imprimare/disc datorat cartușelor de culoare separate, compatibilitate Windows și Mac, nu vei găsi un disc publisher mai bun decât această uimitoare serie DP-4100 de la Primera Technology.

Software puternic ușor de utilizat

Să folosești Seriile DP 4100 este la fel de ușor precum imprimatul la orice imprimantă de birou. PTPublisher de la Primera, a câștigat recunoaștere pentru interfața sa simplă în stil „wizard de instalare”. Pregătirea noilor operatori durează în loc de câteva ore, doar câteva minute.

Pur și simplu alege tipul de lucrare pe care dorești să o realizezi (data, video, audio, etc.), asociaz-o cu un fișier imagine și apasa 'GO'. Este foarte ușor!

Inclus este și software-ul de la Primera pentru design al discului, ShureThing(Windows) / DiscCover(Mac); acesta îți oferă posibilitatea de a plasa poze, grafică sau text oriunde pe layout-ul discului, inclusiv în centrul acestuia, fapt de nerealizat la alte branduri de multiplicatoare.

Aplicatii incluse

  • PTRip: transferă robotic de pe CD-urile audio personale melodiile direct în Apple iTunes pentru iPod, iPod Touch sau Windows Media Player.
  • PTBackup: realizeaza automat backup-uri programate a CD-urilor, DVD-urilor și BD-urilor.
  • PTProtect: previne multiplicarea neautorizată ale DVD-urilor dumneavoastră valoroase. Trei protecții gratuite sunt incluse.

Integrarea foarte ușoară

Uneori integrarea este necesară pentru alte aplicații, precum sistemele de imagistică medicală PACS/DICOM, monitorizare video, backup și arhivare, audio/video la cerere, etc.

Primera realizează această integrare usor, cu ajutorul unui SDK (kit pentru dezvoltatorul de software) atat pentu Windows cat și pentru Mac. SDK-ul este gratuit pentru dezvoltatorii calificați.