Mai mult despre Disc Publisher SE

01 ianuarie 2009

Cel mai convenabil Duplicator CD/DVD/Blu-ray existent pe piata!


Disc Publisher SE este noul "all-in-one" sistem disc publisher de la Primera Technology. Combina multiplicarea rapida si automata a continutului CD-ului sau DVD-ului cu tiparirea direct pe suprafata discului la 4800 dpi, full-color calitate fotografica.
Disc Publisher SE este ideal pentru serii de 20 bucati sau serii mai mici, chiar si o bucata, la aceleasi costuri. Modelele includ software pentru Windows PC si Mac OS.

Productie automata de CD-uri, DVD-uri sau Blu-ray


Ai fost pus vreodata in situatia sa arzi discurile unul cate unul si sa lipesti apoi etichete adezive? Daca raspunsul e da, atunci stii cat timp, efort si chiar nervi iti consuma! Daca comanzi discurile de la un furnizor de astfel de servicii atunci dureaza prea mult si costurile sunt mai mari. Iti spui: “Trebuie sa fie o cale mai buna!”

Acum este. Noul Disc Publisher SE de la Primera. Este compact si total automat. Disc Publisher SE este “Fabrica de discuri” de pe biroul tau! Produce discuri full color, la cea mai buna calitate a imprimarii. Vei avea CD-uri si DVD-uri personalizate profesional pentru firma sau organizatia din care faci parte.

Actionare robotica


Disc Publisher SE face din tiparirea si arderea discurilor o sarcina foarte simpla. Foloseste cea mai buna tehnologie robotica de transport a discului, asigurand astfel o functionare sigura si eficienta.

Iata cum se deruleaza tot procesul:
  • Bratul robotic al lui Disc Publisher SE ridica discul alb din tavita.
  • Discul este introdus in in inscriptorul integrat
  • Discul este ars (inregistrat cu datele dvs.).
  • Robotul muta apoi in Printerul integrat.
  • Discul este tiparit cu pana la 4800 dpi rezolutie, orice text, grafica sau fotografie.
  • Bratul robotic scoate apoi discul din imprimanta, il depune in tavita colectoare si ... o ia de la inceput!

Disc Publisher SE face treaba in locul tau – automat si fara supraveghere. Iti salveaza timpul si banii cu fiecare disc produs!

Multe aplicatii:


Disc Publisher SE este facut pentru serii mici si medii de discuri personalizate – adica pentru cele mai multe din nevoile tale. Iata numai cateva din multiplele aplicatii: CD catalog de produse, , cursuri de pregatire, distributie informatii catre departamente sau clienti, filmul evenimentelor pe CD sau DVD, CD de prezentare firma, Manuale tehnice ce insotesc produsele, documentatii, arhivari, inserturi in mape de prezentare, brosuri PDF sau prezentari PowerPoint®, audio-video demo, distributii software catre clienti – si orice altceva te mai gandesti ca poti face cu un CD sau DVD!

Instalare si operare simpla


Disc Publisher SE poate functiona cu Windows PC dar si cu Mac OS.
Instalarea suitei software si a echipamentului este usoara. Doar trebuie sa-l conectati la calculator prin cablul USB, sa introduceti cartusul de cerneala si sa instalati softul. Veti fi gata sa produceti discuri in cateva minute.

Varianta Autprinter este solutia mai ieftina.


Daca doresti numai sa tiparesti discurile, alege Disc Publisher SE AutoPrinter.

Sau, daca doresti capacitate zilnica mai mare, pune Disc Publisher SE AutoPrinter langa un sistem standalone Tower. Impreuna cu Duplicatorul cu 7 inscriptoare Tower 7DVDR sau Tower 7CDR cresteti substantial productivitatea zilnica. Tower 7DVDR poate copia pana la 1000 de DVD-uri sau 4000 CD-uri intr-o singura zi de lucru!

Asistenta gratuita


Intrebati clientii nostri despre suportul nostru. Veti descoperi ca suportul tehnic oferit de noi este pe departe cel mai bun din aceasta industrie. Buni cunoscatori, prietenosi, suntem disponibili in cursul orelor de program sa raspundem la orice intrebare prin e-mail. Orice suport tehnic este fara cost suplimentar.

Liderul pret/performanta


Este cunoscut faptul ca Primera produce mai multe duplicatoare automate de CD-uri si DVD-uri decat toata concurenta la un loc. Astfel, indiferent de ceea ce vreti sa produceti, discuri audio, muzica, video, soft, fotografii, puteti avea incredere in performantele lui Disc Publisher Pro.

„Am produs peste un milion de echipamente in 32 ani. Nici o alta companie din aceasta industrie nu s-a apropiat de performanta noastra”. (Primera Technology – USA)