Mai mult despre Disc Publisher Xi

21 decembrie 2009

Disc Publisher Pro Seria Xi

Cel mai rapid disc publisher din clasa lui.Disc Publisher Pro de la Primera, cel mai rapid echipament cu două unităţi optice din lume, capacitate de 100 de discuri, s-a transformat în Disc Publisher Pro seria Xi.

Complet reproiectat si cu un nou look, echipamentul Disc Publisher Pro seria Xi este mai rapid, mai eficient şi chiar mai fiabil decât înainte. Este alegerea perfectă pentru producţia în masă de discuri imprimate şi inscripţionate la o calitate profesională, complet automat.

Sunt disponibile urmatoarele versiuni:

Auto Printer Pro Xi

  • Capacitate de 100 de discuri
  • Versiune doar pentru imprimare – fara unitati optice
  • Ofera productivitate marita impreuna cu duplicatoarele Tower CD/DVD

Disc Publisher Pro Xi CD/DVD sau CD/DVD/BD

  • Capacitate de 100 de discuri
  • O unitate optica pentru inscriptionare date CD/DVD
  • Varianta Disc Publisher Pro Xi BD este dotata cu un inscriptor CD/DVD/Blu-ray

Disc Publisher Pro Xi2 CD/DVD sau CD/DVD/BD

  • Capacitate de 100 de discuri
  • Doua unitati optice pentru inscriptionare date CD/DVD
  • Varianta Disc Publisher Pro Xi2 BD este dotata cu doua inscriptoare CD/DVD/Blu-ray

Disc Publisher Xi si Xi2 pot fi comandate de asemenea si cu unitati optice de inscriptionare Blu-ray Disc™ de ultima generatie. Cu ajutorul unitatilor optice Blu-ray Disc veti putea inscriptiona filme la calitate HD si pastra copii de siguranta pentru fisiere, imagini, filme si multe altele. Sunt suportate atat discurile Blu-ray single-layer de capacitate 25 GB, cat si cele dual-layer de capacitate 50 GB

Mult mai rapid

Principalul scop pentru noul Disc Publisher Pro seria Xi este sa maximizeze productia. Fiecare parte a procesului a fost analizata cu grija, incluzand partile robotice, manevrarea discurilor si software-ul. Toate au fost optimizate acum pentru a se preta la cea mai mare viteza de productie posibila.

Cele mai semnificative modificari au fost efectuate la partea robotica de manevrare a discurilor. in locul surubului de ghidaj, bratul robotic este manevrat cu ajutorul unei cureluse de catre un motor translator controlat de un microprocesor. Motoarele angrenate prin curelusa sunt capabile de transmisii mult mai rapide – in acest caz, cam cu 300% mai rapide!

Manevrare Precisa a Discurilor

Tehnologia de mutare a discurilor AccuDisc™ de la Primera a fost tot timpul cea mai buna din domeniu. Utilizeaza un sistem mecanic de precizie, si un software special care asigura luarea de catre bratul robotic a unui singur disc odata. Acest lucru previne erorile de incarcare sau luarea a doua discuri simultan, ceea ce ar putea duce la intreruperea comenzilor, sau chiar la stricarea unitatile de inscriptionare.

Acum, la a saptea generatie, AccuDisc a fost si mai mult optimizat din punct de vedere al vitezei. Ca si rezultat, manevrarea discurilor este cu pana la 200% mai rapida decat inainte.

Imprimare Profesionala
 

Imprimanta incorporata este produsa de Lexmark®, un lider mondial in domeniul tehnologie imprimarii. Tehnologia de imprimare de tip ink jet, cu o calitate de pana la 4800 dpi, ofera cea mai ridicata rezolutie de imprimare disponibila la oricare producator de imprimante CD/DVD – de fapt, o rezolutie de aproape patru ori mai mare decat cele oferite de competitorii directi.

Combinati aceasta imprimare de rezolutie ridicata cu CD-urile si DVD-urile TuffCoat de la Primera cu protectie la umezeala WaterShield™ si veti obtine discuri cu un aspect profesional de cea mai buna calitate. Discurile TuffCoat cu protectie WaterShield sunt foarte rezistente la apa, zgariere si mazgalire. Totodata acestea au o finisare superba, lucioasa care ,probabil, nu se va compara cu nimic din ce ati vazut pana acum. Bineinteles, practic toate celelalte marci de medii optice imprimabile cu jet de cerneala sunt de asemenea suportate.

Scoaterea Discurilor

In unele aplicatii, precum prelucrarea imaginilor in domeniul medical si video/audio, este necesar ca discurile sa fie accesibile prin partea frontala a unitatii. La Disc Publisher seria Xi aceasta este o functionalitate automata, incorporata. La unele unitati concurente trebuie ca de fiecare data sa deschideti manual carcasa – ceea ce constituie un mare inconvenient in cazul in care trebuie sa faceti asta toata ziua.
Disc Publisher Pro seria Xi are de asemenea si doua chioscuri de punere a discurilor selectabile din software. Asta inseamna ca puteti pune 50 de CD-uri in stanga si 50 de DVD-uri in dreapta. Sau puteti pune 50 de DVD-uri in stanga si 50 BD-R-uri in dreapta. Indiferent care combinatie va convine, veti economisi timpul si deranjul necesar schimbarii tipului de disc atunci cand o anumita comanda necesita un disc de alt tip.

Software Performant, Usor de Utilizat

Folosirea Disc Publisher Pro seria Xi este la fel de usoara ca imprimarea pe oricare tip de imprimanta de birou. Software-ul exclusiv de la Primera PTPublisher™, scris de catre proprii nostri ingineri programatori, a castigat aprecierea criticilor pentru interfata sa simpla, de tip wizard. invatarea noilor operatori dureaza doar cateva minute in loc de ore intregi.

Pur si simplu alegeti tipul de comanda pe care doriti sa-l executati (date, video, audio, etc.), alegeti si un fisier de imprimat si apasati “GO”. E atat de usor!

Suprafata Imprimabila Marita

Software-ul incorporat pentru proiectarea discurilor, denumit SureThing™ Primera Edition (Windows) sau DiscCover™ (Mac) va permite sa amplasati fotografii, fundale, text si imagini grafice oriunde pe disc, inclusiv cat de aproape de mijlocul discului va doriti – o limitare importanta pe care o au alte marci de echipamente de discuri.

Valoare adaugata?

Cu Disc Publisher Pro seria Xi primiti mai multe facilitati la acelasi pret. Pe langa software-ul PTPublisher pentru inscriptionarea si imprimarea de discuri inclus, primiti de asemenea aceste valoroase functionalitati software incorporate:

PTRip™: Va permite sa copiati muzica de pe CD-urile dumneavoastra personale, in mod automat, si sa o incarcati in Apple® iTunes pentru iPhone®, iPod® si iPod Touch® sau Microsoft® Media Player.

PTBackUp™: Copii de siguranta automate, programate, pentru fisierele dumneavoastra, pe CD-uri, DVD-uri sau optional pe discuri Blu-ray de 25GB si 50GB. Totodata, Primera va ofera si suport optic specific pentru arhivare, marca TuffCoat.

PTProtect™: Cu un singur click puteti preveni copierea neautorizata a fisierelor de pe video DVD-urile dumneavoastra pretioase. Sunt incluse trei tipuri de protectie gratuita; totodata puteti beneficia de tipuri de protectie suplimentare la preturi rezonabile per disc.

Alte functionalitati software exclusive de la Primera sunt in acest moment in curs de dezvoltare, incluzand prima aplicatie iPhone care a existat vreodata pentru echipamentele de discuri. Versiunile noi si imbunatatirile pentru software sunt puse la dispozitie utilizatorilor inregistrati fara costuri suplimentare.

Cea mai „Iluminata” Caracteristica

O caracteristica noua a Disc Publisher Pro seria Xi este iluminarea LED albastra incorporata. Lumina difuza albastra nu doar ca va ajuta sa vedeti ce se intampla inauntru, dar si pulseaza cand cartusele se apropie de epuizare si clipeste daca apare o eroare. Astfel, veti sti tot timpul in ce stadiu este comanda data, indiferent daca stati langa imprimanta sau in cealalta parte a camerei.

Integrare Usoara

Uneori este necesara integrarea cu sisteme precum cele de procesare a imaginilor medicale PACS/DICOM, supravegherea video legala sau comerciala, stocarea si arhivarea, video si audio la cerere si altele. Primera asigura o integrare usoara cu ajutorul unui Kit De Dezvoltare Software (SDK) simplu si totusi complet, disponibil atat pentru Windows, cat si pentru Mac. SDK este oferit gratuit pentru dezvoltatorii calificati. Suntem mandrii sa fim singura companie din domeniul nostru care suporta activ dezvoltatorii terti pentru platformele Windows, Mac si chiar Linux.

Pur si Simplu Cele Mai Bune

Prin viteza mare de productie, calitatea de imprimare superioara, functionalitatile software suplimentare valoroase, costurile reduse per disc, compatibilitate cu Windows si Mac, SDK-uri si alte avantaje, imprimantele Disc Publisher Pro seria Xi de la Primera sunt pur si simplu cele mai bune editoare de discuri de dimensiune medie pe care le puteti achizitiona.

"Puteti sa fiti increzator daca veti achizitiona un produs Primera. in ultimii zece ani am construit mai multe imprimante decat toti competitorii nostri la un loc. Ne mandrim prin faptul ca oferim cele mai bune produse si cel mai bun suport dupa vanzare dintre toate cele disponibile."