Microboards MX

Seria Microboards MX si PF PRO

CMYK cartride Microboards MX

Cartuse separate de culoare

pachet Microboards cu Tower 7DVD

Solutie "la cheie" de mare productivitate: Microboards PF Pro impreuna cu Tower 7DVD

Mai mult despre seria Microboards MX si PF Pro

20 decembrie 2009

Seria Microboards MX, PF PRO
 


Echipamentele din Seria MX Disc Publishers ( MX-1 si MX-2) sunt ideale pentru organizatiile care doresc sa produca pe loc CD-uri si DVD-uri in orice cantitate, de la cateva bucati la sute sau chiar mii de bucati.

Sunt disponibile 5 variante ale acestei serii:
  • MX2-1000 - Microboards MX-2 Disc Publisher (printer robotic si doua inscriptoare CD/DVD)
  • MX2BD-1000 - Microboards MXBD-2 Disc Publisher (printer robotic si doua inscriptoare CD/DVD/Blu-ray)
  • MX1-1000 - Microboards MX-1 Disc Publisher (printer robotic si un inscriptor CD/DVD)
  • MX1BD-1000 - Microboards MXBD-1 Disc Publisher (printer robotic si un inscriptor CD/DVD/Blu-ray)
  • PF PRO-1000 - Microboards PF Pro Autoprinter (printer robotic fara inregistrare date)

Proiectate ca si echipamente industriale, MX-1 si MX-2 sunt echipate cu unul sau doua inscriptoare CD/DVD, cel mai economic modul de imprimare inkjet, sustinere software puternica - toate acestea integrate intr-o robust sistem Disc Publisher.

Gama MX are o capacitate de 100 de discuri si actionare robotica ce permite introducerea automata a discurilor in inscriptoare, printer si la final in teancul de discuri terminate.

Seria MX utilizeaza cea mai noua tehnologie inkjet HP, oferind cea mai buna viteza si calitate a imprimarii din industria de profil. Foloseste cartuse separate pentru fiecare culoare: Black, Cyan, Magenta, Yellow, ceea ce inseamna "zero" pierderi. Fiecare cartus de cerneala se consuma pana la ultima picatura. Cu un set de cartuse se pot produce cel putin 1200 de discuri! Este cel mai mic cost de productie automata CD/DVD.

Daca vrei doar sa imprimi discuri poti ajunge la o productivitate de pana la 250 discuri pe ora. Impreuna cu inscriptoarele de date 18X DVD/48X CD, seria MX de la Microboards este cea mai buna solutie de Disc Publishing.

Microboards Print Factory PRO
 

Microboards PF-PRO face parte din seria MX de productie CD/DVD de volum mare. Este varianta fara inscriptoare de date, derivata din MX-1 si MX-2.

Foloseste cartuse separate pentru fiecare culoare: Black, Cyan, Magenta, Yellow, ceea ce inseamna "zero" pierderi. Fiecare cartus de cerneala se consuma pana la ultima picatura. Cu un set de cartuse se pot produce cel putin 1200 de discuri! Este cel mai mic cost de productie automata CD/DVD.

Imprima serii de pana la 100 de bucati total automat. Este inclus un soft de realizare grafica a discului, avand posibilitatea de reglare milimetrica a diametrului interior si cel exterior al suprafetei de imprimat. Puteti importa imagini realizate cu programe grafice cunoscute ca Photoshop® sau PhotoPaint®. Puteti folosi formate obisnuite ca: .jpg, .bmp. .tif, etc.
 

Solutie "la cheie" de mare productivitate

 Puteti aborda tiraje mari cu acest echipament. Imaginati-va ca aveti de facut 1000 de discuri imprimate si copiate pana maine dimineata! Este posibil cu Microboards Print Factory Pro! Pentru astfel de tiraje va recomandam pachetul de 2 echipamente: Pachet PF Pro + Tower 7DVDR

Impreuna, aceste doua echipamente permit cresterea substantiala a numarului de discuri produse. Aceasta combinatie este ideala pentru cei ce doresc o marire a capacitatii zilnice. Autoprinterul PF-PRO functioneaza rapid si independent (peste 1000 discuri imprimate pe zi) iar sistemul Tower poate inscriptiona peste 1000 DVD-uri sau peste 4000 CD-uri intr-o singura zi!