NOU de la Primera! ETICHETE aplicate IMPECABIL, pe suprafețe PLANE

07 aprilie 2014

 

 

 Aplicarea etichetelor pe suprafețe plane nu mai este o provocare,
cu NOUA tehnologie semi-automată marca PRIMERA®
 

Dacă pentru aplicarea etichetelor pe suprafețe cilindrice, cu margini rotunde (sticle, conserve, tuburi, borcane etc.), compania Primera Technology a introdus pe piață două soluții compacte, semi-automate, rapide și ușor de utilizat – AP360e, un aplicator pentru etichete și AP362e, un aplicator pentru etichete și contraetichete – suprafețele plane au reprezentat o provocare distinctă atât pentru utilizatorii care au remarcat necesitatea și importanța unui device care să se adreseze nevoilor propriei producții, cât și pentru echipa de specialiști orientați nu doar spre funcționalitate și spre atingerea performanțelor de calitate confirmate anterior, ci și spre inovare.
Rezultatul a fost NOUL aplicator AP550e, soluția tehnică inteligentă și ideală pentru o varietate de producători și distribuitori, care urmăresc:
  • aplicarea ușoară, rapidă, precisă și semi-automată a până la 500 etichete/oră, pe diferite suprafețe plate (sticle, cutii, pachete, capace, conserve, pungi etc.);
  • aplicarea corectă și completă (fără cute sau denivelări) a etichetelor, cu încadratura dorită;
  • aplicarea inclusiv a etichetelor imprimante în rolă prin metodă flexografică, offset sau prin transfer termic;
  • un look profesionist pentru produsele introduse pe piață sau prezentate;
  • etichetarea unui număr semnificativ de produse/oră, în comparație cu etichetarea manuală a acestora.
Pentru alte DETALII TEHNICE vă invităm să accesați pagina produsului!
Ținând cont de aceste caracteristici, echipamentul AP550e se dovedește a fi accesoriul perfect al imprimantelor de etichete color din popularele serii LX și CX, precum și al preselor digitale de etichete, produse de compania Primera.

Demonstrând încă o dată profesionalismul și curajul de a inova care i-au consacrat, americanii de la Primera nu s-au oprit aici, ci au mers mai departe și au gândit un ansamblu (kit) eficient, util, portabil și fiabil de fixare a produselor cu fețe plane, pe care urmează să fie aplicate etichetele cu noul aplicator AP550e. Acesta este disponibil în două variante, small și large (cu 2, respectiv 3 recipiente cu material pentru mulaje), putând fi achiziționat împreună cu aplicatorul sau separat.

ETICHETE aplicate IMPECABIL, pe suprafețe PLANE,
economisind TIMP și BANI


„Aplicatorul de etichete AP550e este un echipament accesibil, ușor de utilizat, care ne ajută clienții să își crească producția. Poate chiar mai important decât acest lucru este faptul că îmbunătățeste semnificativ imaginea unui produs. Cu AP550e, etichetele sunt aplicate corect și precis, pe aceeași zonă a fiecărui produs. Știm cu toții că dacă produsul dumneavoastră arată bine, sunt șanse mai mari de vânzare a acestuia”
- Mark D. Strobel, Vice Președinte Sales & Marketing Primera

 
La nivel global, Primera Technology Inc. este cel mai mare producător de echipamente pentru imprimarea CD-urilor, DVD-urilor și a discurilor Blu-ray, dar și de imprimante pentru etichete color cu caracteristici speciale.

Compania Primera® a fost înființată în septembrie 1998 și are tradiție în inovare. Misiunea acesteia este aceea de a realiza produse superioare din punct de vedere tehnic, care oferă clienților un grad înalt de satisfacție și valoare, demonstrând integritate, curtoazie și profesionalism în industria în care activează.
Echipamentele marca Primera sunt produse la sediul central din Plymouth, MN, SUA, precum și la sediul extern din Montego Bay, Jamaica, fiind distribuite în 179 de țări, printre care și România, de către GSR GRUP SRL.