FX1200e

Noul sistem de taiere digitala in orice contur a etichetelor adezive in rola: Primera FX1200e

Primera anunta Sistemul de Finisare Digitala FX1200e

12 mai 2010

Noul sistem digital de taiere in orice contur a etichetelor adezive si bobinarea in rola revolutioneaza industria etichetelor


Cluj-Napoca, Cluj, RO (12 Mai 2010) – GSR GRUP SRL, reprezentant Primera Technology, Inc., lider mondial in fabricarea preselor digitale si a imprimantelor de etichete color, anunta astazi noul Sistem de Finisare Digitala FX1200e.
FX1200e este un echipament off-line care accepta role de dimensiune 305mm (12") O.D. pentru producerea etichetelor, imprimate anterior folosind prese digitale cum ar fi Presa Digitala de Etichete Color CX1200e.
Finiseaza rolele imprimate prin cateva procede:

  • Laminare - cu polipropilena (PP) sau poliester (PET) pentru cresterea durabilitatii si a rezistentei UV
  • Taiere digitala - la orice dimensiune sau forma
  • Matricea de inlaturare a resturilor - pregateste rolele finisate pentru utilizare
  • Taiere - pentru a obtine mai multe role inguste dintr-o rola mare
  • Rulare - pe tamburi de 76mm (3")

Utilizand tehnologia patentata de Primera QuadraCut™, poate fi produsa orice dimensiune si forma de eticheta, inclusiv taieri pe contur complicat, fara a fi necesara achizitionarea unor stante. Spre deosebire de echipamentele concurente, care utilizeaza o singura lama, FX1200 beneficiaza de un sistem care permite instalarea pana la patru lame rezultand astfel o viteza de patru ori mai mare.

"Dupa introducerea inovatoarei Prese Digitale de Etichete Color CX1200e de anul trecut, am descoperit ca putinele sisteme de finisare digitala existente nu erau destul de rapide si fiabile iar utilizarea acestora era destul de dificila. Astfel, am costruit sistemul nostru propriu" declara Mark D. Strobel, vicepresedintele de vanzari si marketing Primera."Rezultatul este FX1200e. Nu exista nimic cu care sa se compare, chiar si la un pret de patru sau cinci ori mai mare"

FX1200e se livreaza complet asamblat, incluzand tot ce este necesar pentru a incepe finisarea etichetelor. Operarea acestuia este controlata printr-un PC touch screen integrat. Fisierele sablon de taiere pot fi importate cu usurinta printr-un Ethernet 10/100/Gigabit, o retea wireless 802.11 b/g sau USB.
"Chiar daca FX1200e este ideala pentru finisarea digitala a etichetelor produse de o gama larga de prese digitale, FX1200e este partenerul perfect pentru Presa Digitala de Etichete Color CX1200e de la Primera," declara Dl. Strobel. "CX1200e si FX1200e se vand pentru mai putin de 50,000 Euro. Astfel de caracteristici costau pana acum sute de mii de dolari "
FX1200e este primul si singurul sistem de finisare digitala verificat UL, certificat CE si aprobat FCC Class A, care reflecta dedicarea Primera la design, inginerie si fabricatie de cea mai buna calitate.

Preturi si disponibilitate:

FX1200e se vinde pentru 29,995 Euro (MSRP) si este disponibil direct din fabrica in USA si Canada si prin Parteneri Autorizati in EMEA.

Intreaga gama de prese digitale de etichete Primera, sisteme de finisare si aplicatoare sunt de asemenea disponibile prin Parteneri Autorizati in mai mult de 85 de tari.

Detaliile produsului precum si un fisier video prezentand FX1200e in functiune poate fi gasit la www.printlabel.ro