De fiecare dată când este nevoie, rezervoarele exterioare se pot reumple cu cerneală, operație foarte ușoară ce se poate efectua chiar în timpul printării.

Vinpower Pandora CISS CD/DVD/Blu-ray

30 mai 2012

           Sistemele CISS au revoluționat printarea la domiciliu, birou și chiar unele industrii mici și mijlocii. Prin înlocuirea cartușelor originale de cerneală cu cele ale sistemelor CISS s-a revoluționat modul și capacitatea de imprimare. CISS reprezintă acronimul expresiei din limba engleză "Continuous Ink Supply System", tradus "Sistem de Alimentare Continuă cu Cerneală". Sistemul CISS se folosește în locul cartușelor inkjet standard.   Simplu explicat, sistemul CISS este o unitate ce conține propriile cartușe ce sunt alimentate în permanență cu cerneală prin capilare de silicon de la rezervoarele cu cerneală ce vor sta lângă imprimantă. Sistemul acționează ca un set de cartușe gigant alimentând cu cerneală imprimanta atunci când este nevoie.
           În plus, faptul că Pandora CISS Autoprinter se poate reumple cu cerneală fără a cumpăra cartușe noi înseamnă de fapt economii incredibile față de imprimantele clasice, astfel costurile vor fi foarte mult reduse, cu până la 90%.
           Poate imprima automat atâtea discuri cât este necesar, fără a avea grija epuizării cernelii. Pandora poate imprima direct pe CD-uri, DVD-uri și Blu-ray printabile inkjet cu toate tipurile de suprafețe: argintii, albe mate, albe lucioase, lucioase rezistente la apă. Imprimarea este la calitatea Epson foto la 6 culori: policromie apropiată de fotografia developată chimic, impresionantă, cu profunzime și claritate. În plus are o rezoluție puternică de imprimare de până la 5760 dpi si are o capacitate de 100 de discuri.
           Automatica Pandora de la Vinpower vă permite să lăsați sistemul nesupravegheat în timp ce produce exact numărul de discuri optice solicitate. În concluzie, cu autoprinterul Vinpower Pandora CISS salvați timpul, economisiți bani și aveți calitate garantată!