MediaRange Spray și set de curățare pentru ecrane Touchscreens

Cod MR723

Setul MediaRange Spray & Clean este ideal pentru curățarea fără urme a notebookurilor, PDA-urilor, telefoanelor inteligente, telefoanelor mobile, tabletelor, etc. Spray-ul compact de 30ml şi microfibra se potrivesc în fiecare geanta de laptop - ideal pentru călătorii.

Detalii produs:

 • Spray de 30ml
 • Laveta microfibră 20x20cm
 • Curățare fara urme
 • Compact

Principalele utilizări:
 • Curățare fără urme a notebook-urilor, PDA-urilor, telefoanelor inteligente, telefoanelor mobile, tabletelor, etc.
Se pulverizează pe laveta curată din microfibră, curățați suprafața și îndepărtați orice lichid rezidual cu o parte uscată din laveta microfibră.

Setul MediaRange Spray & Clean este ideal pentru curățarea fără urme a notebookurilor, PDA-urilor, telefoanelor inteligente, telefoanelor mobile, tabletelor, etc. Spray-ul compact de 30ml şi microfibra se potrivesc în fiecare geanta de laptop - ideal pentru călătorii.  Detalii produs:  Spray de 30ml Laveta microfibră 20x20cm Curățare fara urme Compact  Principalele utilizări: Curățare fără urme a notebook-urilor, PDA-urilor, telefoanelor inteligente, telefoanelor mobile, tabletelor, etc Se pulverizează pe laveta curată din microfibră, curățați suprafața și îndepărtați orice lichid rezidual cu o parte uscată din laveta microfibră.