Epson ColorWorks C7500G - Imprimantă de etichete color în rolă cu tehnologie PrecisionCore

Tehnologie PrecisionCore,
pentru rezultate fără egal în industria etichetelor


ColorWorks C7500G retrasează granițele durabilității şi ale fiabilității imprimării etichetelor color la viteze mari. Noul model marca Epson utilizează un nou cap de imprimare revoluționar, PrecisionCore, dezvoltat cu scopul de a fi utilizat pe piaţa etichetelor industriale la un nivel comercial, pentru ca producătorii să fie capabili să îşi asigure de acum necesarul intern de etichete într-un mod avantajos, cu o viteză surprinzătoare şi o calitate uimitoare.

Calitate prin tehnologie revoluționară

  • Fiabilitate și durabilitate excelente
  • Viteză ridicată și calitate superioară
  • Imprimări constante, cu reducerea timpului pierdut
  • Imprimări durabile
  • Ușor de integrat
  • Ușor de utilizat

31852,13 lei + TVA
Pret: 30662,73 lei + TVA

Cantitate: buc.

 

 Tehnologie PrecisionCore


PrecisionCore este cea mai avansată arhitectură Epson pentru capetele de imprimare. Aceasta se bazează pe tehnologia de top Micro TFP, susţinând calitatea şi durabilitatea imprimărilor pentru care este renumită compania Epson, la vitezele mari cerute de imprimarea pe palierele comercial şi industrial. Datorită calităţii excelente a imaginilor oferite de seria ColorWorks rezultatele obținute sunt precise, mai ales atunci când este vorba despre text mic, linii şi coduri de bare.

Tehnologie de verificare a duzelor (NVT)


Imprimantele produse de compania Epson sunt proiectate pentru a realiza o perfecţiune continuă a imprimării, cu intervenţii minime din partea utilizatorului. Tehnologia de verificare a duzelor, NVT, acționează în continuu în fundal, detectând şi readucând duzele înfundate la performanţele lor maxime de funcţionare.

 Tehnologie pentru picături de cerneală de dimensiuni variabile (VSDT)


O combinaţia ideală între viteză, calitate şi utilizarea eficientă a cernelii, numai cu ajutorul Epson VSDT. Tehnologia VSDT direcţionează picăturile de cerneală cu dimensiunea cea mai adecvată către diferite zone ale imprimării, cu scopul de a produce claritate în zonele cu detalii fine și de a asigura o eficienţă optimă pentru porţiuni mai mari de culoare.

 Funcție inteligentă de înlocuire a duzelor


Duzele învecinate pot imprima picături mai mari de cerneală pentru a acoperi suprafaţa de imprimare relevantă, prin intermediul funcţiei de înlocuire a punctelor. Astfel, duzele înfundate sunt reparate şi repuse în funcţiune rapid şi automat, însă dacă o duză rămâne blocată, calitatea imprimării nu este afectată.

 

 Tehnologie cu cerneală pigment


Pentru a satisface la cele mai înalte standarde cerinţele clienţilor de orice fel, au fost proiectate două tipuri de cerneală pigmentată. Cerneala Epson DURABrite Ultra este destinată clienţilor care doresc să producă imprimări durabile, în principal pe medii de tipărire mate. La rândul lor, cernelurile UltraChrome DL asigură o calitate superioară a imprimării şi rezultate excelente pe medii de tipărire lucioase.

 Pentru alte informații referitoare la seria de imprimante Epson ColorWorks C7500 vă invităm să accesați pagina producătorului AICI