Primera FX500e - Sistem pentru aplicare folio

Cod FX500e

 Avantaje cheie

 
 • Adǎugaţi etichetelor imprimate elemente strǎlucitoare, metalice aurii, argintii şi color.
 • Paleta de culori din care puteți alege pentru realizarea efectelor folio cuprinde folie aurie, argintie, roșie, albastră, albă sau transparentă.
 • Prin laminarea etichetelor puteti produce etichete cu un grad înalt de rezistenţǎ la apǎ, substanţe chimice, soluţii de curǎţat, raze UV şi la alţi factori de mediu.
 • Aveţi posibilitatea de a lamina selectiv etichetele pretipărite.
 • Puteţi imprima orice fel de model: margini, fonturi, fundaluri şi multe altele.

Primera FX500e - Sistem pentru aplicare folio
 • Primera FX500e - Sistem pentru aplicare folio
 • Primera FX500e - Sistem pentru aplicare folio
 • Primera FX500e - Sistem pentru aplicare folio
Acum puteţi adǎuga etichetelor imprimate elemente strǎlucitoare, metalice aurii şi argintii. Procedeul este rapid şi uşor cu noul Sistem de Aplicare a Foliei Primera FX500e.

FX500e este un accesoriu opţional pentru orice Imprimantă de Etichete Color Primera din seria LX sau oricare alte imprimante de etichete laser sau cu jet de cerneală. Procedeul este 100% digital, astfel încât puteţi imprima orice grafică pe etichete pretipărite sau pe etichete albe: margini, caractere, fundaluri şi multe altele.

Pe lângă foliile metalice aurii şi argintii sunt disponibile şi folii albastre, roşii sau alte culori spot, precum şi folie transparentă. Folia transparentă vă permite să produceţi etichete cu o rezistenţă mare la apă, substanţe chimice, soluţii de curaţare, UV şi alţi factori externi.Imprimaţi etichete cu inserţii metalice!


Este deja ştiut: evidenţierea etichetelor cu elemente lucioase aurii sau argintii le face uşor de observat. Din acest motiv ştanţarea la cald a fost renumitǎ de-a lungul timpului.

Cu toate acestea, ştanţarea la cald prezintǎ o serie de dezavantaje: instalare costisitoare; timp irosit pentru prepararea vopselelor; cheltuieli suplimentare în cazul modificării graficii; tirajul mare impus pentru realizarea unei astfel de lucrări.

Sistemul FX500e de laminare oferit de Primera înlătură toate aceste dezavantaje. Acum puteţi adǎuga cu uşurinţǎ etichetelor imprimate margini strǎlucitoare, graficǎ, fonturi, fundaluri şi multe altele. În sfarşit aveţi posibilitatea de a imprima exact numărul de etichete de care aveţi nevoie.

Inserţiile aurii sau argintii aplicate pe etichete, fac ca produsele pe care le comercializati sǎ se evidenţieze la vânzarea cu amǎnuntul, fapt ce ajutǎ la creşterea vânzărilor, adaugând o notǎ de eleganţǎ şi lux.
 

 
Instalare rapidă:

De la setarea inițială până la funcționarea completă, FX500e este ușor de utilizat. În plus, în cutia echipamentului veti gasi tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe producţia de etichete.
Fiecare FX500e este livrat cu:
 • Software-ul NiceLabel® Free 2017 Primera Edition și Bartender UltraLite care conține exclusiv driverul imprimantei pentru FX500e
 • Patru riboane starter de culoare (30m)
 • Adaptor extern de alimentare pentru role cu diametre mai mari
 • Cablu USB 2.0 și instrucțiuni

FX500e este un accesoriu opțional pentru Imprimantele de Etichete Color din Seria LX de la Primera sau la alte imprimante de etichete cu jet de cerneală.