Personalizare si duplicare CD-R

Personalizare și Duplicare CD normal, 120 mm,700 MB


Imprimare digitală pe discuri albe sau argintii, lucioase sau mate. Tratament pentru rezistență la umezeală și zgărieturi. Copiere date pe disc prin ardere. 
CD de prezentare, CD catalog de produse, CD cu date tehnice, CD suport de curs, CD cu oferte, CD promo - Sunt nenumarate variante de conținut publicitar prin care vă promovați afacerea dvs.
 
Arhivați, catalogați, transmiteți informații (punctelor de lucru, departamentelor) pe CD-uri personalizate. Folosiți pentru orice uz intern CD-uri înregistrabile tipărite cu logo-ul dvs.
 
Oferiți un cadou inedit clienților, partenerilor, colaboratorilor la ocazii festive. Ideal ca suport de curs, suport multimedia la conferințe, prezentări. Bonusuri la cumparare, promoții de produse. CD-uri cu soft la comandă.
 
Personalizati fața CD-ului atunci când vindeti softul dvs. clientilor. Marca dvs. apare pe fiecare produs vândut, consolidandu-vă imaginea de firmă. CD-uri ce însoțesc produse. Produsul dvs. poate fi însoțit de instrucțiuni de utilizare, date tehnice, kitt-uri de instalare, soft specific.


NOU!


Imprimarea digitală se poate face pe noile CD-uri si DVD-uri Falcon, cu suprafața lucioasă! Beneficiați de avantajele noii tehnologii:
  • Suprafața printabilă specială permite imprimarea la rezoluție mare.
  • Substratul printabil este ultra-alb LUCIOS.
  • Culorile sunt vii, mai bine puse în evidență decât la discurile mate.
  • Cerneala nu sugativează, absorbția fiind foarte bună.

 

Garanție și siguranță:


Se folosesc echipamente robotice de tipărire, duplicatoare profesionale (cu garantia unei copii 100% identice), mașini speciale de lăcuit.

Atat de simplu!

Doriti sa lansati o comanda de multiplicare CD, DVD sa BD ?
Aflati pasii pe care ii urmam impreuna pentru realizarea proiectului in cele mai bune conditii de calitate si timp de executie.
aici detalii complete ...