Protectie la copiere pentru formatele DVD video

Protejează-ți conținutul video. 


Folosind noile duplicatoare Tower Total Pro vă putem oferi o puternică protecție la copiere a oricarui tip de master DVD format video.

Software-ul unic de protecție la copiere CPS aplică o criptare specială imaginii ISO înainte de a fi arsă pe DVD. Orice incercare ulterioară de a copia DVD-ul cu soft-uri de burning nu va mai fi posibilă.

Din moment ce CPS este un software, spre deosebire de un sistem hardware, acesta nu ridică probleme de compatibilitate cu player-ul, la redarea DVD-ului protejat. Suplimentar, CPS protejează atât impotriva duplicării cât și împotriva ripping-ului oferind astfel o doză dublă de protecție, spre deosebire de produse similare ce nu sunt imune la ripping.

Serviciul nostru de duplicare DVD-uri cu protecție la copiere vine la pachet cu manoperele complete de tipărirea feței discului (personalizare) și ambalare in diverse tipuri de carcase sau plicuri.

Indiferent câte copii de DVD-uri protejate vei dori să faci, vei plăti o singură licență de protecție la copiere. Vom păstra in arhivă imaginea ISO criptată așa încât dacă dorești să reeditezi același titlu nu vei mai plăti pentru protecție.

Protectie la copiere DVD video