Termeni si conditii

Prevederi generale :

Vizitarea si folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
S.C. GSR GRUP S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Acest site este intretinut si administrat de catre compania SC GSR GRUP SRL. Adresa web www.printcd.ro este proprietatea companiei SC GSR GRUP SRL.

Drepturi de autor:

Continutul site-ului www.printcd.ro este proprietatea SC GSR GRUP SRL si este aparat de legile in vigoare care protejeaza drepturile de autor. Folosirea fara acordul SC GSR GRUP SRL , a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.printcd.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele fot fi folosite numai cu acordul scris al SC GSR GRUP SRL.

Securitatea datelor personale si a informatiilor :

Datele personale introduse de catre client vor fi folosite de SC GSR GRUP SRL, numai in scopul declarat al acestui site.
SC GSR GRUP SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa de e-mail a clientului altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul explicit al clientului.
Inregistrarea facuta de client da dreptul SC GSR GRUP SRL de a-l contacta prin orice mijloace in vederea oferirii serviciilor sale, fara a putea fi acuzat ca practica spam-ul, sau abuzeaza de libertatea clientului.

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului www.printcd.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, SC GSR GRUP SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste date, imagini, sau alte informatii. In eventualitatea in care o informatie a fost gresit introdusa in bazele noastre de date sau afisata gresit, SC GSR GRUP SRL isi aloca dreptul de a corecta informatia respectiva fara nici un preaviz si eventual de a anunta clientul in cel mai scurt timp, prin orice cale , despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile, informatiile, datele, etc. sunt prezentate pe site cu titlu strict informativ, iar imaginile, informatiile sau datele reale, etc. (la zi) pot fi diferite, datorita modificarii de ultima ora de catre autoritati care sunt independente de SC GSR GRUP SRL care va depune eforturi ca actualizarile sa se faca in termenul cel mai scurt.
SC GSR GRUP SRL nu are nici o obligatie materiala fata de nici un client, in cazul in care apar decalaje intre valabilitatea la zi a informatiilor de pe site-ul www.printcd.ro si informatiile oficiale emise de autoritatile in vigoare. Furnizorul va depune toate eforturile pentru reducerea eventualelor perioade de decalaj a valabilitatii informatiilor prezentate.

Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.printcd.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.printcd.ro , VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.printcd.ro SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.