MINI Stick USB personalizat

Cod S-UV22

Promovare MAXIMĂ, la dimensiuni MINIME

Un Stick USB slim cu ajutorul căruia puteți stoca informații în format digital, acesta putând fi utilizat la fel ca orice breloc.

Formatul său simplu și elegant, împreună cu plasticul alb lucios din care este realizat, oferă un maximum de vizibilitate logo-ului și sloganului aplicate pe una dintre fețele Stick-ului USB.

GRATUIT: ambalare; încărcarea datelor pe USB.
Livrare EXPRESS: 1 - 2 zile, de pe stoc!


Un MINI prieten al afacerii dumneavoastră

Personalizarea prin imprimarea elementelor de identitate vizuală ale afacerii este una durabilă, printing-ul răspunzând cu succes tuturor nevoilor (digitale sau fizice) de stocare a datelor și de promovare a afacerii dumneavoastră.
 
Datorită dimensiunilor reduse și a greutății neglijabile, Mini Stick-ul USB este foarte ușor de transportat și de afișat, fiind ideal pentru diseminare sub forma unui cadou destinat angajaților și partenerilor sau ca obiect promoțional.
 
Mai mult decât atât, cei îndrăzneți sau cei care doresc să evite rătăcirea micului Flash USB printre alte produse de birotică și papetărie, îl pot atasa ca un breloc.

Iar pentru că suntem cei mai buni, oferim încărcarea GRATUITĂ pe Flash-ul USB a unui conținut de date furnizat de către client (prezentare de firmă, prezentare de produse, weblink etc.).
  • Dimensiunile produsului: 31mm x 16mm, x 4.00mm (înălțime);
  • Imprimare: față;
  • Suprafață de imprimare: 26mm x 12mm (față);
  • Opțiuni de interfață: Hi-Speed USB 2.0, Standard USB 1.1;
  • Compatibilitate: PC/MAC/LINUX cu interfață USB;
  • Sisteme de operare: Windows 7/Vista/XP/2000/ME/98/95 și Mac OS 8.6 sau mai recente.