Stick USB personalizat din plastic color

Cod S-U002C

Chic și colorat

Acest Memory Stick USB are un design chic, elegant și extrem de atrăgător, care scoate în evidență logo-ul și textul tipărite într-o multitudine de culori dorite.

Corpul de plastic lucios este disponibil într-o serie de culori standard, acesta remarcându-se prin inserțiile sale metalice și prin indicatorul de funcționare de tip LED.

Produsul beneficiază de o buclă de prindere integrată (keyloop), prin intermediul căreia Memory Stick-ul USB poate fi atașat de un inel metalic de chei (keyclip) sau de un șnur (lanyard).

 

 Personalizare îndrăzneață

Personalizarea Flash-ului USB se realizează direct pe suprafețele de plastic COLOR, printr-o tehnologie avansată de policromie digitală. La aceasta se adaugă serigrafia și tampografia, în funcție de specificul fiecărei comenzi de personalizare.

În urma acestor procese tehnologice, rezultă o inscripționare de durată, rezistentă la acțiunea factorilor externi de mediu și mecanici (zgâriere).

Oferim GRATUIT încărcarea pe flash-ul USB a unui conținut de date furnizat de client. Prezentare de firmă, de produse, weblink etc.

Caracteristici cheie:

  • Dimensiune: 70mm x 20mm x 7 mm
  • Versiune: Hi-Speed USB 2.0 Flash Drive
  • LED indicator la accesare/incărcare date
  • Suportă: PC, MAC, Linux
  • Compatibilitate maximă: Nu necesită driver pentru majoritatea sistemelor de operare.