Arta de a ambala un Stick USB personalizat cu măiestrie

23 mai 2014

Combinația pentru succesul afacerii dumneavoastră:
STICK USB personalizat și CARCASĂ cu copertă customizată


V-ați convins și dumneavoastră că posibilitățile de personalizare a Memory Stick-urilor USB sunt nenumărate, cu adevărat originale și de impact. Disponibile într-o varietate de forme (clasică, business card, stylus, camion, aparat foto, piesă de șah, manuscris, inimioară etc.), materiale (plastic, metal, lemn, piele etc.) și culori, dar și la capacitatea de stocare dorită, acestea pot fi personalizate cu logo-ul și slogan-ul afacerii dumneavoastră într-un timp foarte scurt și la cele mai accesibile prețuri.

Pentru un plus de vizibilitate și profesionalism, este momentul să luați în considerare crearea unui pachet complet de prezentare și promovare, care să includă, pe lângă Stick-ul USB personalizat, și o carcasă din plastic transparent, individualizată de o copertă inteligentă.
    

Un pachet COMPLET și ATRACTIV de prezentare, promovare sau comercializare a Stick-urilor USB PERSONALIZATE


Un ambalaj pentru Stick-ul dumneavoastră USB poate să convingă sau să îndepărteze clienții și partenerii de afaceri, asigurând o impresie puternică și de durată.
 
Cu toate acestea, un plic de plastic sau o cutie de carton în care Stick-ul USB este ambalat nu va avea aceleași rezultate ca și o carcasă din plastic transparent, care este foarte practică mai ales datorită suprafeței generoase de personalizare pe care o oferă. Coperta carcasei poate fi la rândul său personalizată, o grafică sugestivă, aleasă cu atenție, putând să completeze cu succes efectul produs de Memory Stick-ul USB.

Rezultatul? Un pachet unitar și atractiv de promovare a Stick-urilor USB personalizate pentru afacerea dumneavoastră!
 
Argumentele SMART pentru a alege NOUA carcasă transparentă de ambalare și prezentare a Stick-urilor USB
  • Suprafață mare de personalizare, care poate fi valorificată în 2 moduri: prin intermediul unei coperți (față/față-verso, de 205 mm x 89 mm) sau cu ajutorul unui booklet (față/față-verso, de 90 mm x 90 mm);
  • Ideală pentru Stick-uri USB cu formă clasică, alungită, cu margini drepte/rotunjite;
  • Ambalare sigură și rapidă, fără bătaie de cap, datorită celor doi clești din plastic, pentru prinderea și susținerea Memory Stick-urilor USB, cu posibilitate de fixare în funcție de formatul specific al produsului;
  • Transport facil, datorită dimensiunilor reduse și greutății nesemnificative (0.030 kg).
 
 

O soluție practică și creativă, pentru orice domeniu de activitate

Promovarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă, de la Uniunea Europeană și nu numai
Pachetul „USB & carcasă transparentă” este perfect pentru promovarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă, de la Uniunea Europeană și nu numai, în cadrul diverselor activități implementate. Dubla personalizare, a Stick-ului USB și a coperții/booklet-ului oferă o maximă vizibilitate proiectului, fiind garantată inclusiv lizibilitatea casetelor tehnice obligatorii pentru materialele de informare și promovare diseminate (sigla Uniunii Europene, sigla programului operațional, semnătura etc.).
 
Comercializarea unor produse în format electronic
De acum înainte, cărțile/manualele/broșurile dumneavoastră în format electronic vor beneficia de o prezentare inedită, care va asigura vizibilitatea produsului, ducând la creșterea vânzărilor și la surprinderea cu garda jos a concurenței. Stocate pe un suport electronic neconvențional – Stick USB – cu posibilități originale de personalizare, acestea vor fi însoțite de o copertă color/alb-negru, mată/lucioasă, care va promova cu succes conținutul informațional comercializat.
Cadouri oferite clienților/partenerilor de afacerii/prietenilor/invitaților
Împachetați Stick-ul USB cu stil și evitați să îl oferiți neambalat clienților, partenerilor de afacerii, invitaților sau prietenilor, întrucât efectul nu va fi niciodată același. Veți cuceri piața și chiar concurența cu o imagine profesionistă, confirmând astfel beneficiile unui instrument eficient de marketing: personalizarea.
Rularea unor fișiere executabile (software, film de prezentare, portofoliu de produse, pagină web),
cu scop comercial sau de prezentare
Fie că au scop comercial sau doar de prezentare, fișierele executabile de orice fel pot beneficia atât de o stocare personalizată, pe un Stick USB, cât și de o ambalare ieșită din tipare, prin imprimarea coperții carcasei. În acest mod, edițiile software, diversele filme de prezentare, portofoliile electronice de produse etc. pot beneficia de un look proaspăt și profesionist, așadar de succes.
Personalizare menită să impresioneze, cu ocazia unor evenimente oficiale/personale
Profitați de această ocazie pentru a explora noi variante de personalizare, lăsându-vă amprenta creativă și practică nu doar asupra Stick-ului USB, ci și asupra ambalajului acestuia. Astfel, aveți oportunitatea de a oferi celor dragi, prietenilor sau invitaților, cu ocazia evenimentelor importante din viața dumneavoastră (logodnă, nuntă, botez etc.), suveniruri cu adevărat originale, de neuitat, precum un USB-album foto, cu copertă customizată.